Pri nakupu nad 30€ je poštnina brezplačna Vsa naročila, oddana do 12. ure, bodo odposlana isti dan.

 

  POČITNIŠKI POPUST DO 31.7.2024 | -15% NA VSE RAZEN KOMPLETOV!|  KODA POPUSTA POCITNICE15

Header

Ekipa »Dobre tete« navdušuje,
skupaj raste v troje, napreduje.
Odločitev jasna vedno jo spodbuja,
kar je vredno, dobro in je nuja.

 


JS 0130

Vse se je začelo s praznim listom papirja. Sedele smo na kavi, tri mlade podjetnice, popolne neznanke in hkrati tekmice na trgu, vsaka izmed nas vodja svojega vrtca, samostojna, uspešna in prodorna, z leti izkušenj na področju dela z otroki. Vsaka zase polna idej, ki so samo čakale na svojo priložnost, da zasijejo. Tipale smo druga pri drugi, kako katera razmišlja, izmenjevale ideje in se spraševale, ali obstaja skupna energija, pot, ki jo lahko zgradimo in prehodimo skupaj.

Jana je vzela svoj zvezek in vanj narisala prvi miselni vzorec. Iznenada so začele leteti ideje, besedne igre, kup medmetov, pik, klicajev, vezajev … kipelo je od skupne energije in zanosa, iskrilo se je in valovalo, čutile smo, da letimo, kljub temu da smo še vedno sedele. Komaj smo uspele sproti zapisovati in beležiti ta vihar idej in možnosti, ki so se kar naenkrat začele porajati.

Začela se je pisati in risati zgodba. Naša zgodba, ki se je sestavila skupaj in zlila naše tako različne poti v eno. Čutile smo, da se v medsebojnem povezovanju skriva moč in da lahko naša energija ustvari pravo zmes, čarovnijo. Da ustvarimo nekaj večjega od nas samih.

Želele smo povezati vse naše izkušnje in znanje, ki smo ga pridobile pri delu z otroki. Ustvariti smo želele igrišče, kamor se bodo radi vračali otroci, starši in njihovi prijatelji in ki se ga zlepa ne bodo naveličali. Zgraditi nekaj novega za prihodnost, za naše otroke, družine, odnose in ljudi.

Stkale smo Tetino igrišče, ki v vaš dom prinaša naše srce, čutno energijo in topel objem, ki si ga zasluži prav vsak. Združuje otroke, družino, medsebojno spoštovanje, razumevanje, delo, poštenost, zaupanje in ljubezen, vse primarne življenjske vrednote, v katere srčno verjamemo tudi same. Namenile smo ga vsem, ki se želijo vračati h koreninam in bistvu igre življenja, otrokom, družinam, bodočim generacijam.

Napolnile smo ga s svojo ljubeznijo, zanosom, smehom in zaupanjem, da ga boste vzljubili tudi vi.

Dobrodošli v naši družini.

JS 0118 JS 0011

Ste radovedni, kakšna je vsaka izmed nas? Spoznajte nas bolj podrobno!

Preverite, kako se je stkalo naše vesolje, kakšne so naše vrednote in v kaj srčno verjamemo >> 

Preverite najnovejše izdelke v Tetinem igrišču. Komaj čakamo, da jih preizkusite tudi vi!

Jana Fleišer

JanaFleiser

Vesna Hrast

VesnaHrast

Polona Cvikl

VesnaHrast